top of page

Een nieuwe start

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022

Vanmorgen kwam er een vrouw aan mijn deur om iets op te halen via marktplaats. In de korte tijd dat ze er was hadden we een mooi gesprek over de liefde. Ze was net verhuisd na een scheiding van een huwelijk van 25 jaar. We praten over de periode die erover heen gaat voordat je echt los komt van elkaar, in hun geval twee jaar. Volgende week worden de papieren getekend en komt de tijd van verwerking, in balans komen en wennen aan het alleen zijn, het allemaal zelf doen. Tijd voor een nieuwe start.


Wat ik zo mooi aan haar vond was de kracht die ze uitstraalde en het vertrouwen. Ze weet wie ze is en wat ze wil, ook zonder de man waarmee ze 25 jaar alles gedeeld heeft. We kwamen op zelfliefde, hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn met jezelf. Om niks buiten jezelf te zoeken. Ze vertelde heel eerlijk dat ze het idee had dat dit wel gebeurd was bij hen.


Ze krijgt een nieuwe start, om weer dichterbij zichzelf te komen en vanuit daar weer een nieuwe relatie aan te kunnen gaan. Niet vanuit nodig hebben, maar vanuit heelheid. 💜🙏 Een mooie ontmoeting op de zaterdagochtend.25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page