top of page

Je hart weet de weg

De hele dag krijgen we informatie op ons afgevuurd. Via het werk, via vrienden, via de telefoon, via social media. En steeds vaker stel ik mijzelf de vraag: wat is waar? Bronnen lijken steeds moeilijker te verifiëren en het is een compleet oerwoud aan (verkeerde) informatie. Gelukkig heb we allemaal één raadgever die altijd overeind blijft staan. Die ons altijd verteld wat onze waarheid is. Ik heb het over ons gevoel. 💗


In de tijd van deze C-crisis merk ik dat mijn gevoel, mijn kompas, nog sterker is dan ooit. Sterker nog, iedere crisis in mijn leven heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht. En uit iedere crisis ben ik rijker gekomen. Want dichterbij je gevoel komen, steeds dichterbij jezelf komen is de mooiste reis die er is. Ik merk om mij heen dat veel mensen deze reis aan het maken zijn of hiermee begonnen zijn door de komst van het virus. En dat vind ik ongelofelijk mooi. Ik hou van gesprekken over het leven, over de dromen die iemand heeft en de ontwikkelingen die iemand door maakt. Ik merk dat ik er steeds meer heb. Gesprekken die écht ergens over gaan. Ik vind het mooi en ben heel benieuwd wat deze periode ons collectief gaat brengen. 🌿


Ik weiger mee te gaan naar een nieuw normaal of terug te gaan naar het oude. Ik ga onderweg naar een wereld waarin iedereen doet waar hij/zij gelukkig van wordt. Een eerlijke wereld met gelijke kansen. Een liefdevolle wereld waarin we dichterbij elkaar, onszelf en de natuur komen. Dat is mijn waarheid en de richting die mijn innerlijk kompas aangeeft. 💚

Meditatie kan helpen om dichter bij je gevoel te komen. Vanuit je hoofd naar de hart en de ruis van de wereld naar de achtergrond.

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page