top of page

Even if we don't agree, we can still be friends

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022

Ik heb een radicaal idee: zullen we elkaar respecteren – ook als we van mening verschillen? Dat lijkt me heerlijk. We leven in een roerige tijd en ik zie veel verdeeldheid om me heen. Zeker op Facebook. Iedereen heeft zijn eigen waarheid en dat is helemaal okay.


Kan het zijn dat we het niet met elkaar eens zijn? Zeker!

Kan het zijn dat we over elkaar oordelen? Zeker (we are no saints)

Kan het zijn dat we een discussie voeren samen? Zeker!

Kan het zijn dat ik jou niet respecteer omdat je een andere mening hebt? NEE!


Ik respecteer jou, ook als jouw mening/waarheid anders is dan die van mij. Zullen we samen proberen iedere dag de beste versie van onszelf te zijn en in harmonie te leven. Dat lijkt me heerlijk!21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page