top of page

Ontdek wie ik ben

"If you can dream it you can do it"

Coach Marjolijn van Beek

Al zolang als ik me herinner heb ik een sterke band met dieren gehad. Vroeger kon er geen kat ons huis voorbij lopen zonder dat ik het dier (gewenst of ongewenst) een knuffel gaf. Toen ik op een dag met een vriendinnetje meeging naar de manege wist ik: dit wil ik ook! Paarden hebben mijn hart sinds die dag nooit meer verlaten. Ik was toen 10 jaar en ik wilde maar 1 ding: de hele dag bij de paarden zijn.

De jaren die volgde waren gevuld met vele uren op de manege doorbrengen. Toen het tijd was om te studeren ben ik even afgedwaald. De keuze viel op een studie die verstandig was in plaats van te kiezen voor wat mijn hart aangaf: paarden! Uiteindelijk ben ik hierdoor jaren in het bedrijfsleven terecht gekomen, maar de paarden bleven belangrijk. Ik heb op verschillende plekken ervaring opgedaan waaronder op Dressuurstal van Baalen en FPC de Hofstede. Na het lezen van een boek van Monty Roberts, een paardentrainer uit Amerika, wilde ik daar meer van leren. Zo kwam ik terecht bij Annemarie van der Toorn en ben hier uiteindelijk ook de Opleiding Instructeur Paard & Gedragerkend door de KNHS en NOC*NSF, gaan volgen. Hier heb ik veel geleerd over het gedrag van paarden en de wijze waarop je dit kunt her trainen indien het voor mens en paard nodig is.


Persoonlijke ontwikkeling is naast de paarden altijd een centraal thema in mijn leven. Door de ervaringen die het leven mij biedt kan ik groeien. Soms is het wel fijn om daar wat hulp bij te krijgen en gelukkig heb ik veel mensen ontmoet die mij weer een stapje verder hebben geholpen. Dit wil ik ook graag terug geven. Het zit in mijn natuur om mensen te inspireren, inzichten te geven en verder te helpen. Ik heb de Masterclass gevolgd bij Gabrielle Bernstein in Amerika, één van mijn leraren. Daarnaast heb ik de opleiding tot paardencoach gevolgd bij Essentie. Op dit moment volg ik de opleiding Spiritualiteit & Mediumschap bij Carmen Vreeburg. Spiritualiteit is een belangrijk onderdeel in mijn leven en ik leef en werk vanuit mijn intuïtie.


Persoonlijke ontwikkeling, paarden, de natuur en spiritualiteit zijn mijn grootste passies die in mijn werk prachtig samen komen. Leven en werken vanuit je hart, daar gaat het om. Doordat ik mijn ontwikkeling de nummer 1 prioriteit in mijn leven heb gemaakt sta ik waar ik nu sta. Ik leef het leven waar ik van droomde en kijk uit naar nog meer mooie ervaringen. En dat gun ik jou ook. Daarom heb ik nu alles gecombineerd in mijn werk: paarden, mensen en de natuur. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken.


Liefs Marjolijn

bottom of page