top of page

The Circle of Trust

Deze cirkel is een moment voor jou. Om volledig te zijn en te landen in het hier en nu. Precies zoals jij bent. Niks moet, je hoeft enkel en alleen te zijn. Samen met de andere vrouwen die plaatsnemen in de cirkel. Ik faciliteer een veilige plek om samen te komen.  Aan de hand van muziek, meditaties en mooie gesprekken kom je steeds meer tot en bij jezelf.  En daar gaat het om: om te leven vanuit jouw hart is het van belang momenten te creëren om jouw mooie hart te voelen en te ervaren. We gaan vaak maar door en door en door en The Circle of Trust is er om jou even in het nu te brengen bij jezelf. 

Voel je welkom om aan te sluiten. 

Intuïtief coach Marjolijn van Beek

Locatie & data

the Circle of Trust vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats op de volgende data:

 

dinsdag 6 februari

dinsdag 5 maart

dinsdag 2 april

dinsdag 7 mei

dinsdag 4 juni

dinsdag 2 juli

dinsdag 6 augustus

dinsdag 3 september

dinsdag 1 oktober

dinsdag 5 november

dinsdag 3 december

De eerste twee cirkels vinden plaats van 19.30 - 21.30 in Veenendaal. De rest van het jaar in Lunteren.

Jouw bijdrage is 25,- per cirkel. 

Aanmelden kan door mij een berichtje te sturen:

marjolijn@corespirit.nl

Lisette

"Een echt moment voor jezelf, zo ervaar ik de vrouwencirkel bij Marjolijn. Op een prachtige en rustieke lokatie in Lunteren waar het naar hout en etherische oliën ruikt, weet Marjolijn je direct op je gemak te stellen. Met kruidenthee ontvangen, knellende schoenen  uit, zittend in een cirkel waardoor je direct verbinding met niet alleen jezelf maar ook met anderen ervaart. Marjolijn begeleidt met een rustig gevoel voor humor en met kennis van zaken de meditaties en gesprekken, daarbij voorzien van een healthy snack, nog meer kruidenthee en een gevoel van saamhorigheid. Na afloop wordt er individueel een kaartje getrokken met een wijze spreuk ter inspiratie en ga je met een prettig gevoel wat dichterbij jezelf gekomen te zijn naar huis. Dank je Marjolijn."

P9110372.jpg

Charlotte

"Ik ging naar de circle om even een moment voor mezelf te hebben. Maar het is zo veel meer dan dat. Iedereen luistert en begrijpt elkaar. Het is een plek waar je alles kwijt mag van groot tot klein, mooi of verdrietig. Je kunt er gewoon zijn. Gaan zitten en je mee laten nemen door Marjolijn haar erg fijne meditaties en begeleiding en je komt met een rustig en fijn gevoel weer thuis."
P8090354.jpg

Saskia

"De cirkel is een fijn moment om tot rust te komen. Een moment om te ontspannen en tijd voor jezelf te nemen. Ervaringen opdoen en delen binnen deze fijne groep geeft weer nieuwe energie."

Je bent van harte welkom om aan te sluiten en samen met ons te zijn.

bottom of page